Anatolian Chefs

Anatolian Chefs is opgericht in 2020 met als doel de traditionele Turkse keuken en Mediterrane smaken te introduceren. Met als missie om de Turkse keuken in Europa te vertegenwoordigen, worden onze producten bereid volgens traditionele recepten en met de beste ingrediënten van hoge kwaliteit. Onze menu bestaat uit kebab, steakhouse-vleesvariëteiten, Mediterrane smaken en mezze, die zorgvuldig worden bereid met hoogwaardige ingrediënten zonder concessies te doen aan de smaak. Deze gerechten worden met zorg bereid en aan onze gewaardeerde gasten gepresenteerd.

Sinds de opening van onze vestiging in Den Haag hebben we positieve reacties en waardering ontvangen van onze klanten. Onze producten worden dagelijks vers bereid en er wordt prioriteit gegeven aan natuurlijke en gezonde ingrediënten. Met onze moderne Turkse keukenconceptwinkels streven we ernaar om onze gasten een heerlijke maaltijd en een plezierige ervaring te bieden waar ze van kunnen genieten.

Ons team bestaat uit gepassioneerde koks die de heerlijke smaken van de Anatolische keuken willen delen met onze gasten. Onze chef-koks hebben jarenlange ervaring in het creëren van authentieke gerechten die rechtstreeks uit het hart van Anatolië komen. Ons restaurant biedt een gezellige en comfortabele sfeer voor onze gasten om te genieten van de smaken van Anatolië. We gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elk gerecht dat we serveren vol van smaak en voedzaam is.

Onze menukaart biedt een breed scala aan opties, van traditionele kebab en mezze tot heerlijke visgerechten en vegetarische opties. We zijn er trots op dat we voor elk wat wils hebben en we zijn altijd blij om onze gasten te adviseren over de beste gerechten om te proberen.

Bij Anatolian Chefs streven we ernaar om niet alleen heerlijk eten te serveren, maar ook een geweldige eetervaring te bieden. Ons team staat altijd klaar om onze gasten te verwelkomen en hen te helpen bij het maken van hun keuze uit ons menu. Na onze eerste vestiging in Den Haag zullen we binnenkort nieuwe vestigingen openen in Amsterdam, Rotterdam en andere Europese landen, om de Turkse keuken te vertegenwoordigen en u een smaakvolle ervaring te blijven bieden. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij ons restaurant en u te laten genieten van de smaken van Anatolië. Met vriendelijke groeten, Anatolian Chefs.

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

070 359 64 33 Contact opnemen Reserveren

Impressie Restaurant